Használati útmutató Keto BodyTone

Utasítások a Keto BodyTone-hoz

A

Keto BodyTone kapszuláknak megvannak a maguk jellemzői és használati indikációi. Vásárlás előtt alaposan meg kell vizsgálnia, hogy a ketózis révén hogyan fordul elő a fogyás. Ez fontos azok számára, akik maximális sikert akarnak elérni a fogyás folyamatában, és szeretnék tudni, hogyan kell használni ezt a gyógyszert.

Kapszulák használata

hogyan kell használni a Keto BodyTone kapszulákatA

Keto BodyTone kapszulákat szigorúan az utasításoknak megfelelően kell használni. A tanfolyam 1 hónapig tart. A kapszulákat naponta 2-szer kell bevenni, fél órával étkezés előtt. A kapszulákat bőséges mennyiségű vízzel kell lemosni. Legjobb ebéd és vacsora előtt bevenni. Ezekben az étkezési időszakokban a kapszulák a legjobban felszívódnak. Ebben az esetben az étrendet a ketózis révén történő fogyáshoz kell igazítani.

Tápanyagok Hozzávetőleges százalék az étrendben
Zsírok 70%
Fehérje 25%
Szénhidrátok öt%

Ketózis kapszulák, javallatok

A

ketózis kapszula nagyszerű azok számára, akik a ketózist választották súlycsökkentő modellnek. Alkalmazásukkor a kapszulák aktiválják a zsírsejtek energia befogadását, ezáltal aktívan égetik azokat. Ez biztosítja a ketontestek megnövekedett termelését. Viszont a test állapota normalizálódik, a túlsúly eltűnik és az étvágy csökken.

Először is, a kapszulákat olyan férfiaknak és nőknek szánják, akik túlzott testzsírban szenvednek. A fogyasztás során az étvágy csökken, az állandó apátia és fáradtság megszűnik. A gyógyszer megfelelő alkalmazásával a túlsúly elmúlik, és a szervezet emésztési folyamatai normalizálódnak.

Ellenjavallatok használatra

A

kapszuláknak nincs ellenjavallata. Mindezt a természetes összetételnek köszönhetően. Mindez a könnyen emészthető összetevőknek köszönhető, amelyek a gyógyszer összetételében vannak, többek között:

  • A béta-hidroxi-butirát kiváltja a szervezetben a ketózist;
  • A kapszulákban található savak és vitaminok komplexe elősegíti a zsírok lebontását és asszimilációját;
  • A növények és gyógynövények kivonatai antioxidáns hatásúak és normalizálják az emésztést;
  • A mikrotápanyagok segítenek fenntartani a folyamatos ketózis magas szintjét.

Ha kétségei vannak, forduljon orvoshoz. De a karcsúsító kapszulák teljesen teszteltek és biztonságosak. Védi a testet a cukorbetegség, a daganatok és a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásától. A gyógyszer teljesen biztonságos és megvásárolható Magyarországon.